Τσαγκρώνης: «Δεν είναι ευχάριστο που δε μπορούμε να διοργανώσουμε φάιναλ φορ»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης αναφέρθηκε στο τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη σε σχέση με την Ελλάδα στο θέμα των φάιναλ φορ, ενώ τόνισε πως το γήπεδο θα γεμίσει από παιδικές φωνές.
Τσαγκρώνης: «Δεν είναι ευχάριστο που δε μπορούμε να διοργανώσουμε φάιναλ φορ»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσαγρκώνης στην συνέντευξη τύπου: 

«Παίζουν δύο μεγάλες ομάδες, το γήπεδο είναι έτοιμο κι ένα από τα καλύτερα της χώρα μας. Εύχομαι ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να είναι ο τροπαιούχος. Το γήπεδο θα γεμίσει πάλι με παιδικές φωνές κι εύχομαι να δούμε όπως και πέρσι, όταν μπαίνει ένα καλάθι να χειροκροτούν όλοι».

Για τα Final4 και Final8 της Ευρώπης, σε σχέση με την κατάσταση στην Ελλάδα: «Δεν είναι ευχάριστο που δε μπορούμε να διοργανώσουμε φάιναλ φορ. Είναι αποτέλεσμα της κοινωνίας που ζούμε και δε μπορούμε να τιθασεύσουμε ανθρώπους που δεν έρχονται να δουν ένα παιχνίδι, αλλά για να λύσουν διαφορες μεταξύ τους. 

Αναγκαστικά φτάνουμε σε αυτό το σημείο να παίζουμε στην Κρήτη με παιδιά. Ήταν πιο ευχάριστο να έχουμε 600 από τη μία και 600 από την άλλη στο Ελληνικό; Ίσως τα παιδιά που παρακολουθούν αυτούς τους τελικούτς, να πηγαίνουν μαζί στο μέλλον μετά. Αντί να θρηνούμε, προτιμούμε να κάνουμε αυτό το πράγμα. Αναγκαζόμαστε να το κάνουμε. Ο αθλητισμός ενώνει δε χωρίζει, δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει στην Ελλάδα».

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο