Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ και ο λόγος στον Αθλητικό Δικαστή! (pics)

Το ΑΣΕΑΔ, προχώρησε άμεσα σε απάντηση προς την ΕΟΚ για αποσαφήνιση της απόφασής του, τονίζοντας πως πλέον, η απόφαση για την τύχη του αγώνα του προημιτελικού Κυπέλλ
Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ και ο λόγος στον Αθλητικό Δικαστή! (pics)

Το ΑΣΕΑΔ, προχώρησε άμεσα σε απάντηση προς την ΕΟΚ για αποσαφήνιση της απόφασής του, τονίζοντας πως πλέον, η απόφαση για την τύχη του αγώνα του προημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, βρίσκεται πια στα "χέρια" του Αθλητικού Δικαστή. Με αυτόν τον τρόπο, ασφαλώς, αναβάλλεται μέχρις αποφάσεως του Δικαστή, ο ημιτελικός της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η ΕΟΚ ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου για τη Δευτέρα 22/12/14 ημιτελικού κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της ομοσπονδίας, μετά την κοινοποίηση προς εμάς της σημερινής απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Μιας απόφασης πρωτοφανούς ασάφειας ως προς τη διατύπωσή της, άνευ διατακτικού στην κατάληξή της».

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ, σχετικά με την απόφασή του για αποδοχή της προσφυγής τηε "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, σε φωτογραφίες που προέρχονται από την ιστοσελίδα του Novasports.gr.

asead-1

asead-2

asead-3

asead-4

asead-5

asead-6

asead-7

asead-8

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο