Επαναλαμβάνονται τα τελευταία 27,5'' στο Κηφισιά-Λαύριο

Την επανάληψη των τελευταίων 27,5 δευτερολέπτων του αγώνα Κηφισιάς  - Λαυρίου, με το σκορ 81-78 υπέρ της Κηφισιάς και με όσους παίκτες... έχουν απομείνει από τότε στις δύ
Επαναλαμβάνονται τα τελευταία 27,5'' στο Κηφισιά-Λαύριο

Την επανάληψη των τελευταίων 27,5 δευτερολέπτων του αγώνα Κηφισιάς  - Λαυρίου, με το σκορ 81-78 υπέρ της Κηφισιάς και με όσους παίκτες... έχουν απομείνει από τότε στις δύο ομάδες, αποφάσισε σήμερα το ΑΣΕΑΔ!

Το πολυσυζητημένο παιχνίδι έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με μία ακόμα δικαστική ανατροπή και με την Κηφισιά να δικαιώνεται στο ανώτατο όργανο όπου είχε προσφύγει κατά της πρωτοφανούς απόφασης της Αθλητικής Δικαστού του ΕΣΑΚΕ.

Πρωτοφανούς επειδή δεχόταν ότι το καλάθι που είχε βάλει ο Μαυροειδής στο 79-78 και είχαν ακυρώσει οι διαιτητές ως εκρπόθεσμο, έπρεπε να μετρήσει και όντως το μέτρησε αλλά... προσμετρώντας στο τελικό σκορ που είχε διαμορφωθεί σε 79-81, άρα στη... σούμα "φτιάχνοντας" ένα τελικό σκορ 81-82!!

Το ΑΣΕΑΔ με τη σημερινή του απόφαση ακυρώνει ως προς την ουσία την πρωτοβάθμια απόφαση, αλλά δέχεται ότι μετρούσε το καλάθι κι έτσι φέρνει τις δύο ομάδες ξανά στο παρκέ με το σκορ 81-78 υπέρ της Κηφισιάς και με 27,5 δευτερόλεπτα να παιχτούν με τη μπάλα να επαναφέρεται από το Λαύριο.

Εκτός αγώνα θα μείνουν οι Λόουερι, Ελ Αμίν και Γλυνιαδάκης από την Κηφισιά αφού δεν υπήρχεν σε εκείνο το φύλλο αγώνα, όπως και ο Μπολντς από το Λαύριο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο