Απόφαση υπέρ Κηφισιάς, στα play-offs το Ρέθυμνο!

Η υπόθεση των... ιστορικών πια 27.5 δευτερολέπτων παίρνει τέλος και είναι αίσιο για την Κηφισιά! Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, έχοντας επικρατήσει σε αυτή την παρωδία...
Απόφαση υπέρ Κηφισιάς, στα play-offs το Ρέθυμνο!

Η υπόθεση των... ιστορικών πια 27.5 δευτερολέπτων παίρνει τέλος και είναι αίσιο για την Κηφισιά! Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, έχοντας επικρατήσει σε αυτή την παρωδία επί του Λαυρίου, είδε τους ηττημένους να προσφεύγουν εκείνοι στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση για την επανάληψη αυτών των δευτερολέπτων. Το εν λόγω Ανώτατο Συμβούλιο, απέρριψε αυτή την αίτηση και το παιχνίδι κατοχυρώθηκε τελεσίδικα η Κηφισιά.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι «εξανεμίστηκαν» οι τελευταίες ελπίδες της ομάδας της Ανατολικής Αττικής για είσοδο στα play-offs της Basket League, έστω και μέσα από το προαναφερθέν «παραθυράκι», με το Ρέθυμνο να πανηγυρίζει την εύρεσή του μέσα στις οκτώ κορυφαίες ομάδες, για άλλη μια σεζόν, αφού ακόμη και με ήττα από τον Ολυμπιακό, θα βρεθεί μόνο του στην 8η θέση.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«To ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 24/11-4-2016 απόφασή του απορρίπτει την αίτηση ανάκλησης-επανασυζήτησης της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. Λαύριου ΚΑΕ» κατά του ΕΣΑΚΕ και της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΑΕ. Κηφισιάς ΚΑΕ» περί ανακλήσεως της υπ’ αρ. 104/17-12-2015 απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο