Απόρριψη της καταγγελίας Αγγελόπουλων!

Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αθώωσε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, αφού απέρριψε την καταγγελία, στην οποία είχαν προβεί οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, για δήλωση του ισχυ...
Απόρριψη της καταγγελίας Αγγελόπουλων!

Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αθώωσε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, αφού απέρριψε την καταγγελία, στην οποία είχαν προβεί οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, για δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού σε αθλητική εφημερίδα, θεωρώντας πως προκαλούσε διαιτητές και δικαστές της διοργανώτριας αρχής. Το μονομερές δικαιοδοτικό όργανο, έκρινε πως η πράξη αυτή των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μπορούσε να οδηγήσει σε όξυνση των πνευμάτων, σε μια εποχή όπου διαφαίνεται προς το παρόν να υφίσταται «ανακωχή».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Με τη σημερινή υπ’ αριθμ. 26/15-4-2016 απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ απερρίφθη ως καταχρηστική η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημητρίου Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δήλωση αποδιδόμενη στον πρώτο σε πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας μετά το τέλος των τελικών της Α1 της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αθλητικός Δικαστής έκρινε ότι «η υποβολή της ένδικης καταγγελίας, ενόψει όσων συμφωνήθηκαν από τους εκπροσώπους των ΚΑΕ, για δυσφημιστική συμπεριφορά αφορώσα σε ήδη λήξασα αγωνιστική περίοδο, όχι μόνο δεν συντελεί στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθόσφαιρας, αλλά δύναται να έχει ως αποτέλεσμα την όξυνση των πνευμάτων μεταξύ των οπαδών αντιπάλων ομάδων και τελικά την πρόκληση εντάσεων, κατάσταση οπωσδήποτε ανεπιθύμητη για τον χώρο του αθλητισμού εν γένει, που οφείλει να προάγει τα ευγενή συναισθήματα».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο