Πρόστιμα σε Ολυμπιακό και Άρη για υβριστικά συνθήματα

Με πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυ...
Πρόστιμα σε Ολυμπιακό και Άρη για υβριστικά συνθήματα
Με πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.
 
Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης θα καταβάλλει -για τον ίδιο λόγο- το ποσό των 500 ευρώ, μετά τα όσα συνέβησαν στον πρώτο "μικρό" τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά:
 
"Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 800,00€ και β) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 19-5-2016.
 
Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 18-5-2016".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο