Παρελθόν τέσσερις από την Κύμη

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος και η Κύμη βρίσκονται στην διαδικασία τις στελέχωσης του ρόστερ για το πρωτάθλημα της Α1, και έτσι ξεκίνησαν το ξεκαθάρισμα στο υπάρχων ρόστε
Παρελθόν τέσσερις από την Κύμη

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος και η Κύμη βρίσκονται στην διαδικασία τις στελέχωσης του ρόστερ για το πρωτάθλημα της Α1, και έτσι ξεκίνησαν το ξεκαθάρισμα στο υπάρχων ρόστερ. Για αυτό το σκοπό παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Παπαντωνίου, Γιάννης Κακιούζης, Δημήτρης Αράπης και Στέλιος Σκουλούδης.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της ομάδας μας ενόψει της συμμετοχής μας στην Α1, η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τους αθλητές Δημήτρη Παπαντωνίου, Γιάννη Κακιούζη, Δημήτρη Αράπη και Στέλιο Σκουλούδη. Ο Δημήτρης Παπαντωνίου ήταν μέλος της ομάδας μας σε όλη την πορεία στις Εθνικές Κατηγορίες και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων. Ο Κακιούζης και ο Σκουλούδης αγωνίστηκαν στην Κύμη στην Β΄Εθνική και στην Α2, έχοντας αμφότεροι μεγάλη αγωνιστική συνεισφορά στις επιτυχίες της ομάδας, ενώ ο Αράπης συνέβαλλε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α2. Ευχαριστούμε ολόψυχα και τους τέσσερεις αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο