Οι φανέλες της… γιορτής

Η εταιρία Nickan σχεδίασε τις φανέλες που θα φορέσουν οι Έλληνες και οι Ξένοι παίκτες που θ' αγωνιστούν στο All Star Game, αλλά και οι Νέοι που θα διαγωνιστούν το Σάββατο. "Οι "...
Οι φανέλες της… γιορτής

Η εταιρία Nickan σχεδίασε τις φανέλες που θα φορέσουν οι Έλληνες και οι Ξένοι παίκτες που θ' αγωνιστούν στο All Star Game, αλλά και οι Νέοι που θα διαγωνιστούν το Σάββατο. "Οι "Nickan Digital" εμφανίσεις είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για το All Star Game του 2013. Η εμφάνιση των Νέων - Ελπίδων, από όποια οπτική γωνία και αν τη δει κανείς υπάρχει ένα αστέρι. Αυτό για εμάς συμβολίζει ότι ένα νέο αστέρι γεννιέται" είπε ο πρόεδρος της εταιρίας Νίκος Ανδριόπουλος και συνέχισε:

"Στην εμφάνιση που θα φορέσουν οι Έλληνες και Ξένοι All Star, η διαφορά είναι ότι υπάρχουν πολλά αστέρια. Για μας αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που θα τη φορέσουν είναι ήδη All Star".

Ο Νίκος Ανδριόπουλος αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία της εταιρίας του: "Με τις νέες μας εμφανίσεις, θέλουμε να δείξουμε ότι στη Nickan δουλεύουμε σκληρά, ώστε να εξελισσόμαστε διαρκώς και να αναπτυσσόμαστε με σταθερά βήματα για να φτάσουμε στην κορυφή. Η κορυφή για εμάς δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από το να πετύχουμε την αμοιβαία ικανοποίηση από τη συνεργασία με τον κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο