"Καλοί δάσκαλοι "

"Το σκορ σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει σημασία. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι χωρίς στρες και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μ...

"Το σκορ σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει σημασία. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι χωρίς στρες και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ", είπε ο Χρήστος Μαρμαρινός, προπονητής της ομάδας Under 21, ενώ συνέχισε λέγοντας: "Πριν το ματς συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε πως πρέπει να σεβαστούμε τον εαυτό μας και τον κόσμο. Να κάνουμε μία καλή επίδειξη και όλα τα παιδιά το έκαναν. Είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, είχαμε καλή συνεργασία και εφάρμοσαν ότι είπαμε".

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το μέλλον των νεαρών Ελλήνων παικτών, είπε: "Δεν πρέπει να κατηγορούμε μόνο τα παιδιά. Οι δάσκαλοι πρέπει να τους βάζουν στο σωστό δρόμο και όχι να τους κατηγορούμε συνέχεια".

Όσον αφορά, την προσπάθεια του Απόλλωνα και την αποκέντρωση του μπάσκετ, ανάφερε: "Οι περιφέρειες είναι η ατμομηχανή του μπάσκετ. Είναι υγεία να υπάρχει διασπορά ομάδων. Ο Απόλλωνας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση".

Πάτρα, αποστολή

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο