Καλυφθήκαμε… στατιστικά

Μια… καινοτομία που μας άρεσε κι ελπίζουμε ότι θα γίνει θεσμός, έκρυβε το φετινό All Star Game. Για πρώτη φορά υπήρξε στατιστική κάλυψη και στον αγώνα των παλαίμαχων, αλλ
Καλυφθήκαμε… στατιστικά

Μια… καινοτομία που μας άρεσε κι ελπίζουμε ότι θα γίνει θεσμός, έκρυβε το φετινό All Star Game. Για πρώτη φορά υπήρξε στατιστική κάλυψη και στον αγώνα των παλαίμαχων, αλλά και σε αυτόν με το αγωνιστικό αμαξίδιο.

Η στατιστική υπηρεσία κάλυψε τα δύο μέρη της εκδήλωσης, που μέχρι πρόπερσι (πέρυσι δεν έγινε η διοργάνωση) καταγράφονταν από φίλους και γνωστούς. Το αυτό ίσχυσε και για τον διαγωνισμό τριπόντων της ΟΣΕΚΚ.

Βεβαίως, δεν υπάρχει αντίστοιχη βάση δεδομένων, ώστε αυτή η κάλυψη να βγει και σε διαδικτυακή μορφή, αλλά και μόνο ότι δόθηκε με τη λήξη στους εκπροσώπους του Τύπου (εξ ου και η καταγραφή του "τριπλ νταμπλ" από τον Νίκο Βετούλα) είναι κάτι που προσμετράμε στα  θετικά.

Όχι τόσο γιατί είχαμε σε αριθμητική ανάλυση τους δύο αγώνες, όσο γιατί ΚΑΙ με αυτόν τον τρόπο έγινε πιο έντονη η αίσθηση ότι παλαίμαχοι και αθλητές μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο είναι αναπόσπαστο μέρος του All Star Game.

Στατιστικά… καλυφθήκαμε.

Πάτρα, αποστολή

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο