"Θα μας δώσουν χαρές"

Πύργος, αποστολή: Φώτης Δουκάκης 12/03/2011 (19:41) Οι προπονητές των δύο... "μικρών ομάδων" του σημερινού αγώνα έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος ενός α
Πύργος, αποστολή: Φώτης Δουκάκης
12/03/2011 (19:41)

Οι προπονητές των δύο... "μικρών ομάδων" του σημερινού αγώνα έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος ενός αγώνα που αποτέλεσε "ευχάριστο διάλειμμα από τους στόχους", όπως συμφώνησαν οι Δημήτρης Ιτούδης και Βαγγέλης Αγγέλου. Ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκου είπε χαρακτηριστικά: "Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ. Ευχαριστούμε τον ΕΣΑΚΕ, τους αθλητές και τον κόσμο.

Να ξέρετε ότι τα παιδιά αυτά έχουν πλούσιο ταλέντο, αρχίζουν και παίρνουν συμμετοχή στις ομάδες τους και τα επόμενα χρόνια θα μας δώσουν αρκετές χαρές".

Ο Βαγγέλης Αγγέλου από την πλευρά του, συμφώνησε με τον Δημήτρη Ιτούδη και πρόσθεσε: "Αυτή η φουρνιά διαθέτει πολύ καλά παιδιά, με ταλέντο, όμως έχουν έλλειψη θράσσους. Έτσι είναι το μπάσκετ. Χρειάζεται θράσσος και κάποιος να σε ενθαρύνει. Αυτή είναι η δουλειά μας".

Ο MVP του σημερινού αγώνα, Λίνος Χρυσικόπουλος, έκανε και αυτός δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα και την ατομική του βράβευση: "Το σημαντικό είναι ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος αλλά και εμείς. Μπορεί να βγήκα πολυτιμότερος όμως η ατομική διάκριση έρχεται μέσα από την σκληρή δουλειά".

Ο νικητής του δαιγωνισμού τριπόντων, Κώστας Σλούκας, εμφανώς χαρούμενος από τη νίκη του δήλωσε: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Το ότι κέρδισα τον διαγωνισμό είναι θέμα τύχης και ημέρας. Ο Ζούμπος είναι πολύ καλός σουτέρ".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο