Θέλει τον γιατρό του

Του Γιώργου Κογκαλίδη 15/03/2011 (13:24) Είναι ένας "star", που όμως δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό. Αυτό δεν τον εμπόδισε να γράψει τη δική του ιστορία στο All Star Game, αφού έκλ
Θέλει τον γιατρό του
Του Γιώργου Κογκαλίδη
15/03/2011 (13:24)

Είναι ένας "star", που όμως δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό. Αυτό δεν τον εμπόδισε να γράψει τη δική του ιστορία στο All Star Game, αφού έκλεισε 10 χρόνια παρουσίας, ως γιατρός των αγώνων.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσούκα, ο οποίος τιμήθηκε γι' αυτό στον Πύργο, αν και αλήθεια είναι πως πέρα από τις πλακέτες και τις αναφορές, η μεγαλύτερη τιμή έχει δοθεί από αθλητές, προπονητές και παράγοντες του χώρου, οι οποίοι τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Ο ίδιος παραμένει σεμνός, αντιμετωπίζει με απόλυτη σοβαρότητα τη συμμετοχή του στο All Star Game. Είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα επικοινώνησε με τον προπονητή του Περιστερίου, Αργύρη Πεδουλάκη, προκειμένου για να μάθει πώς εξελίσσεται η υγεία του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Γνωρίζει πως ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, αλλά "έχουμε ευθύνη, από τη στιγμή που οι προπονητές μάς εμπιστεύτηκαν τους παίκτες τους", όπως χαρακτηριστικά μας είπε σε σχετική μας επικοινωνία (γι' άσχετο λόγο, αλλά βγήκε η… είδηση).

Το All Star Game θέλει τον γιατρό του. Η αλήθεια είναι πως η ειδικότητα του κ. Τσούκα δεν αρκεί για πάσα νόσο (και να μην το συνεχίσω), όμως τουλάχιστον σε επίπεδο ορθοπαιδικών υπηρεσιών η διοργάνωση έχει ό,τι καλύτερο.

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε στον φίλο Δημήτρη, με το καλό να έρθει ο δεύτερος γιος, τον οποίο περιμένουμε σύντομα...
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο