Αδιάφοροι ή ανίκανοι;

Του Γιώργου Κογκαλίδη 19/03/2011 (14:24) Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε με το All Star Game (κύριοι του ΕΣΑΚΕ) είσαστε γελασμένοι. Γιατί εμείς επιμένουμε να σας κάνουμε καλύτερους κ...
Αδιάφοροι ή ανίκανοι;
Του Γιώργου Κογκαλίδη
19/03/2011 (14:24)

Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε με το All Star Game (κύριοι του ΕΣΑΚΕ) είσαστε γελασμένοι. Γιατί εμείς επιμένουμε να σας κάνουμε καλύτερους κι ενίοτε το πετυχαίνουμε.
Για όσους πιστεύουν πως δεν έχει αξία το να λέμε τα ίδια και τα ίδια, απλά σημειώνουμε πως χάρη (ΚΑΙ) στην γκρίνια μας, άλλαξε το έκτρωμα (καταχρηστικά ονομάστηκε banner) που είχαν φτιάξει για να διαφημίσουν το All Star Game, ενώ αποφάσισαν (επιτέλους) να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στην Ιαπωνία.
Πάμε παρακάτω:

Οι διοργανωτές έβαλαν τους δημοσιογράφους σε ξενοδοχείο χωρίς πρόσβαση στο Internet. Παγκόσμια πρωτοτυπία, αλλά όταν ένας άνθρωπος (Κονδύλης), που δεν γνωρίζει τα πάντα, θέλει να κάνει τα πάντα (γιατί άραγε;), όταν οι έχοντες την ευθύνη αδιαφορούν, αυτά συμβαίνουν. Και χειρότερα

Στο γήπεδο η σύνδεση ήταν της πλάκας. Κάποιες δικαιολογίες ψέλλισαν, ότι δηλαδή άλλη γραμμή ζήτησαν από τον ΟΤΕ και άλλη (με μικρότερη ταχύτητα και δύναμη) πήραν. Αλήθεια, ήταν δύσκολο να τσεκάρουν από την Πέμπτη ότι όλα ήταν στη θέση τους; Ποιος να το κάνει, οι αδιάφοροι (ή μήπως ανίκανοι να διεκπεραιώσουν μια υποχρέωση τον χρόνο;) υπάλληλοι, που δεν ελέγχονται από κανέναν;

Έχει προσλάβει άνθρωπο για το μάρκετινγκ ο ΕΣΑΚΕ. Ο κύριος Μπακίρης, λοιπόν, δεν σκέφτηκε το πιο απλό πράγμα στον κόσμο: Να πάει στην Cosmote (έναν εκ των χορηγών του πρωταθλήματος) και να τους κάνει μια πρόταση που μόνο ηλίθιος δεν θα δέχονταν.

Υπάρχει το Cosmote Internet on the go με κάρτα. Το αγοράσαμε πηγαίνοντας για Πύργο, καθώς γνωρίζαμε (εμείς ξέρουμε κι όταν δεν ξέρουμε ρωτάμε για να μάθουμε) ότι το Vodafone στικεράκι που είχαμε δεν έπιανε. Κόστος αγοράς 50 ευρώ.

Αγοράζοντάς το (έχει σύνδεση 7,2 Mbps) έχει κανείς δωρεάν 20 ευρώ για σύνδεση στο Internet και μετά όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει πληρώνει κάρτα (όπως στο καρτοκινητό) για μία μέρα, για μια εβδομάδα, για όσο θέλει.

Αν, λοιπόν, ο κ. Μπακίρης ασχολιόταν με τη δουλειά του, θα πήγαινε στη χορηγό εταιρία του πρωταθλήματος, θα έλεγε ότι "έχω 30 δημοσιογράφους κι επειδή μπορεί να έχω πρόβλημα με το Internet (όποιος ρωτάει μαθαίνει), δώσε μου 30 στικεράκια κι εγώ θα σε βάλω ως έναν από τους χορηγούς του All Star Game".

Την Cosmote τη βόλευε γιατί αφενός είχε χαμηλό κόστος (το αγοράζουμε 50, δεν κοστίζει 50) και αφετέρου γιατί η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που θα έπαιρναν στα χέρια τους το "πακέτο", θα το χρησιμοποιούσαν κάποια στιγμή μετά το All Star Game, άρα υπήρχαν 30 δυνάμει νέοι πελάτες.

Ο ΕΣΑΚΕ "καθάριζε", αφού θα έλεγε: "Αυτό το ξενοδοχείο μου έδωσαν, αλλά εγώ σας φρόντισα. Εξασφάλισα τα πάντα, οπότε κανείς δεν μπορεί να μιλήσει".

Απ' όλα όσα διαβάσατε διαπιστώσατε προσπάθεια τετραγωνισμού του κύκλου; Διαπιστώσατε πως υπάρχει κάποιος ιδιαιτέρως ευφυής που βρήκε κάτι το οποίο ο κοινός μέσος νους δεν μπορεί να σκεφτεί; Διακρίνατε κάτι το ανεδαφικό; Απλές σκέψεις, ενός ανθρώπου που γνωρίζει το αντικείμενο και ενδιαφέρεται
.

Υ.Γ.: Αν (επειδή σε αυτόν τον τόπο όλα μπορεί να συμβούν) ο κ. Μπακίρης έκανε την κίνηση προς την Cosmote και εισέπραξε αρνητική απάντηση, περιμένουμε τη σχετική αλληλογραφία για να ανακατευθύνουμε την κριτική μας προς την εταιρία.

Υ.Γ.1: Κύριε Οικονομίδη, αυτούς τούς πληρώνεις; Να τους χαίρεσαι

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο