Σκουρτόπουλος: "Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντίδραση στην άμυνα"

Αφού πρώτα ανέφερε το πόσο ψυχοφθόρο ήταν το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, στην συνέχεια ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στην αντίδραση της...
Σκουρτόπουλος:

Αφού πρώτα ανέφερε το πόσο ψυχοφθόρο ήταν το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, στην συνέχεια ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στην άμυνα.

Αναλυτικά:

"Ήταν ένα παιχνίδι καλό μόνο για τους θεατές γιατί θεωρώ πως για μας και για την Καβάλα ήταν ψυχοφθόρο. Ο στόχος ήταν διαφορετικός. Η Καβάλα ήθελε το παιχνίδι γιατί τώρα πλέον έχει σοβαρές ελπίδες για να σωθεί και προσωπικά θα είμαι πολύ χαρούμενος εάν τα καταφέρει. Ξέρετε ότι έχω πολλές συμπάθειες στην πόλη και στην ομάδα αυτή. Για μας εξίσου σημαντικό εάν νικούσαμε μπορεί να μας έφτανε μέχρι την εξάδα. Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντίδραση στην άμυνα. Εάν είχαμε τους δύο Έλληνες τραυματίες που μας λείπουν τόσο καιρό νομίζω πως θα είχαμε άλλη τύχη. Στόχος να κερδίσουμε τα δύο επόμενα μάτς".

Από την πλευρά του ο Σάφτενααρ είπε: "Συγχαρητήρια στην Καβάλα ήταν ένα πολύ καλό μάτς, είναι πολύ σκληρό να χάνεις στα τελευταία λεπτά".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο