Άρης: Στον Αυγενάκη το business plan για το «Αλεξάνδρειο»

Στα χέρια της Πολιτείας περνάει πλέον το θέμα της προσπάθειας του Άρη μνα πάρει την αποκλειστική χρήση του «Αλεξάνδρειου»
Άρης: Στον Αυγενάκη το business plan για το «Αλεξάνδρειο»

Ο Αρης μπορεί να έχει χίλια μύρια οικονομικά προβλήματα, αλλά στο θέμα της… απόκτησης (αποκλειστική χρήση) του «Αλεξάνδρειου» δεν το βάζει κάτω. Οι «κίτρινοι» είχαν καταθέσει στην διοίκηση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης το bussiness plan για την αποκλειστική χρήση του γηπέδου.

Τα Αθλητικά Κέντρα της συμπρωτεύουσας το προώθησαν πλέον στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ετσι το όλο ζήτημα περνάει πλέον στα χέρια της Πολιτείας.

Ο Άρης σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον έχει κάθε λόγο να αισιοδοξούν. Δείχνει να είναι κοντά στο μεγάλο όνειρο να έχει την αποκλειστική χρήση για το ιστορικό κλειστό της Θεσσαλονίκης, που φιλοξενούσε φυσικά και τον ΠΑΟΚ μέχρι  ο «Δικέφαλος» να αποκτήσει το δικό του σπίτι την PAOK Sports Arena.

Στα άλλα θέματα της μπασκετικής ομάδας όμως, το τοπίο παραμένει ακόμα θολό.

Ο ΑΣ Άρης έχει πάρει μεν τα ηνία, ενώ ο Δημήτρης Γουλιέλμος παραχώρησε μετά από μια μακρά περίοδο αναβολών και εξαφανίσεών του. Ο Ερασιτέχνης προσπαθεί να σώσει την ομάδα από την καταστροφή και να δώσει  ανάσα ζωής στον πάλαι ποτέ «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ.

Τα ΒΑΝ της FIBA όμως, δίνουν και παίρνουν, ενώ τα τεράστια χρέη (διακανονισμένα τα περισσότερα πάντως) είναι πάντα εκεί.

Ο ΑΣ Άρης προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα στην ζωή και ετοιμάζει πλάνο για πολυμετοχικότητα και προσέλκυση επενδυτή, αλλά το θέμα είναι αν όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα. Διότι αν δεν γίνουν η «βύθιση» θα είναι πια αναπόφευκτη.

 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο