Έκκληση για αιμοπετάλια από τον Άρη

Το εννιάχρονο κοριτσάκι ενός φίλου των “κιτρινόμαυρων” χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια και η ΚΑΕ Άρης κάνει έκκληση σε όλους τους φίλους του μπάσκετ για να βοηθήσουν.
Έκκληση για αιμοπετάλια από τον Άρη

Ένα εννιάχρονο κορίτσι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, νοσηλεύεται στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου “Μητέρα¨στην Αθήνα και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια. Ο έλεγχος της συμβατότητας των αιμοπεταλίων γίνεται σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

“Εμείς θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη αυτού του παιδιού. Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε στο πλευρό του. Όλοι τη βοήθεια μας σε αυτή τη μάχη που δίνει η εννιάχρονη κόρη του φίλου της ομάδας μας, Σταύρου. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου «Μητέρα», στην Αθήνα.

Πάμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να βοηθήσουμε το κορίτσι αυτό. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2132088466 και ζητήστε να δώσετε αιμοπετάλια στο Λογαριασμό: «ΤΡΟΥΠΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο έλεγχος συμβατότητας των αιμοπεταλίων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας. Εφόσον υπάρχει συμβατότητα, το αίμα δίνεται στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο Αθηνών». Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό και ζητούμε τη βοήθεια όλων".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο