Έξι χρόνια από τη βραδιά του Νίκου Γκάλη (pic)
Σαν σήμερα, στις 7 Μαϊου 2013 η ΚΑΕ Άρης τίμησε τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στην ομάδα και η φανέλα του εμβληματικού αρχηγού των “κιτρινόμαυρων” υψώθηκε στον ουρανό του “Αλεξάνδρειου Μελάθρου”.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι, φίλοι και θαυμαστές του Νίκου Γκάλη έδωσαν το παρόν στις 7 Μαϊου 2013 στην μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον”. Ο συνοδοιπόρος του στον Άρη και στην Εθνική Ομάδα, Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν εκεί για να τιμήσει τον Γκάλη, όπως και ο “αιώνιος” αντίπαλος του στα παρκέ, Μπάνε Πρέλεβιτς.
Οι φίλοι του Άρη που γέμισαν το “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα του Νίκου Γκάλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του, τους φίλους των “κιτρινόμαυρων” για τις μοναδικές αυτές στιγμές. Δύο δεκαετίες περίπου έπειτα από το τέλος της καριέρας του, ο Γκάλης τιμήθηκε όπως του άξιζε από την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε και η φανέλα με το νούμερο “6” υψώθηκε στην οροφή του επονομαζόμενου πλέον “Nick Galis Hall”, δίπλα από τους 21 τίτλους που έχει κατακτήσει ο Άρης.
“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή, όταν του κρεμάει τη φανέλα του η αγαπημένη του ομάδα ψηλά” δήλωσε ο “Έλληνας Θεός”, καταχειροκροτούμενος από 5.500 Αρειανούς. Λίγο αργότερα ο Γιάννης Ιωαννίδης διάβασε την ανακοίνωση της Πολιτείας, σύμφωνα με την οποία η σάλα του κλειστού μετονομάστηκε σε “Nick Gallis Hall”.
Η δημοσίευση της ΚΑΕ Άρης στο instagram:
ΣΧΟΛΙΑ