Η ξεχωριστή κίνηση ανθρωπιάς ενός οπαδού του Αρη

Ενας φίλος της ομάδας αγόρασε εισιτήριο διαρκείας και το έδωσε σε έναν άνεργο φίλαθλο του συλλόγου
Η ξεχωριστή κίνηση ανθρωπιάς ενός οπαδού του Αρη

Σαν κίνηση μπορεί να μην φαντάζει τεράστια. Δεν είναι έτσι όμως. Κάθε κίνηση ανθρωπιάς, κάθε κίνηση βοήθειας συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη είναι σημαντική. Από την πιο μικρή κίνηση ως την πιο μεγάλη. Ενας φίλαθλος του Αρη που μένει εκτός Θεσσαλονίκης αγόρασε μια από τις κάρτες διαρκείας του συλλόγου. Επειδή, όμως, λόγω της απόστασης δεν μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο για να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα ζήτησε να δοθεί το εισιτήριο του με κλήρωση σε έναν από τους οπαδούς των κίτρινων που είναι άνεργοι.

Ο Αρης ενημέρωσε τους άνεργους οπαδούς του για την διαδικασία της κλήρωσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρη:

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ

Ένας φίλος του ΑΡΗ που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, αλλά επειδή δεν μπορεί, λόγω αποστάσεως να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του ΑΡΗ.Από σήμερα (10/09) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (13/09) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στη κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.    

Στείλτε μέχρι την Πέμπτη 13/09, στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά: 

1) Ταυτότητα

2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ

3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (14/09)"

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο