Τα ξεχωριστά «χρόνια πολλά» του Αρη στον Νίκο Γκάλη (vid)

Οι κίτρινοι έστειλαν τις δικές τους ξεχωριστές ευχές στον μύθο τους και μύθο του ελληνικού μπάσκετ που γιορτάζει σήμερα τα 61α του γενέθλια
Τα ξεχωριστά «χρόνια πολλά» του Αρη στον Νίκο Γκάλη (vid)

Σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου του 1957 η Στέλλα Γεωργαλή έκανε τον σύζυγό της, Γιώργο, τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου, καθώς έφερνε στον κόσμο στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ένα πανέμορφο αγοράκι. Ο Νίκος Γκάλης έβλεπε το πρώτο φως της ημέρας και κανείς ούτε στην οικογένεια, ούτε στην Ελλάδα δεν φανταζόταν τότε πως εκείνο το μωρό θα γινόταν κάποια μέρας ένας αληθινός μπασκετικός βασιλιάς του ελληνικού και το ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εκείνη την μέρα πριν από 61 χρόνια γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα άλλαζε τον μπασκετικό χάρτη. Θα έκανε την Ελλάδα μπασκετική υπερδύναμη. Θα έκανε το μπάσκετ εθνικό άθλημα. Θα έφερνε στο άθλημα γενιές και γενιές παιδιών που θα κρατούσαν την σημαία του ψηλά μέχρι και σήμερα. Ο Αρης έγινε η ομάδα της καρδιάς του μαζί δημιούργησαν τον πάλαι ποτε αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Κι ας τον πίκρανε ο Αρης το 1992 όταν η τότε διοίκησή Μητρούδη, του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Ο Αρης και ο Γκάλης είναι "ένα" και η ομάδα λατρεύει τον Γκάλη σαν θεό της. Και φυσικά δεν τον ξέχασε ούτε και σήμερα που γιορτάζει τα 61α γεννέθλιά του.

Η ΚΑΕ Αρης είπε τα "χρόνια πολλά" στον Νίκο Γκάλη μέσω ενός μηνύματος στα social media και ενός ξεχωριστού βίντεο που έφτιαξαν οι κίτρινοι για τον μύθο του μπάσκετ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αρη:

"Τα 61α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Νίκος Γκάλης, με τον Άρη να εύχεται στον «Θεό» του ελληνικού μπάσκετ!
Ο Νίκος Γκάλης γίνεται 61ος ετών και η ΚΑΕ Άρης μέσω των social media ανέβασε ένα βίντεο με το οποίο στέλνει τα χρόνια πολλά στον «Θεό»: «Η αθλητική οικογένεια του Νίκου Γκάλη, ο ΑΡΗΣ του εύχεται Χρόνια Πόλλα για τα σημερινά (23/07) του γενέθλια! Μαζί, όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα ζήσουμε υπέροχες στιγμές τόσο του Νίκου όσο και του ΑΡΗ. Οι ευχές μας είναι από τη καρδιά μας στο μεγαλύτερο αθλητικό θρύλο της χώρας».

 

TO BINTEO ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο