Τζόουνς: «Επαιζα μπάσκετ σε κάδο σκουπιδιών»!

Το συγκινητικό post του παίκτη του Αρη, ο οποίος περιέγραψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια
Τζόουνς: «Επαιζα μπάσκετ σε κάδο σκουπιδιών»!

Ο Λάκι Τζόουνς γύρισε τον χρόνο πίσω. Πολύ πίσω. Στα παλιά. Ο παίκτης θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στις ΗΠΑ μέσα από ένα συγκινητικό και ξεχωριστό post που έκανε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram. Ο Αμερικανός παίκτης του Αρη έφερε πίσω στην μνήμη του στιγμές από την παιδική του ηλικία. Τότε που τίποτα δεν ήταν εύκολο, καθώς ζούσε και μεγάλωνε μέσα σε μια πολύ επικίνδυνη γειτονιά.

Ο Λάκι Τζόουνς περιέγραψε μια από τις τυπικές καθημερινές του στιγμές. Τότε που ήθελε να παίξει το αγαπημένο του άθλημα μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει αυτό έξω από το σπίτι, προφανώς επειδή στην γειτονιά του τίποτα δεν ήταν αγγελικά πλασμένο και η εγκληματικότητα ήταν στα ύψη. Αυτό δεν τον πτοούσε όμως, και έβρισκε την λύση για να παίξει μπάσκετ μέσα από έναν κάδο σκουπιδιών και όπως είπε τίποτα δεν θα το κάνει να ξεχάσει από που ξεκίνησε.

Ο Αμερικανός παίκτης ανέφερε στο μήνυμά του στο Instagram:

«Ακόμα θυμάμαι που, ως μικρό και ξεροκέφαλο παιδί, έπαιζα μπάσκετ με τον κουβά των σκουπιδιών και τον χρησιμοποιούσα ως καλάθι, αφού το να πάω έξω στο δρόμο δεν ήταν ασφαλές... Ήταν τρομερά επικίνδυνα έξω. Θα θυμάμαι για πάντα από που και πώς ξεκίνησα».

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΤΖΟΟΥΝΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο