"Με την καλύτερη ψυχολογία"

Μπορεί στον αυριανό αγώνα, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής να μην έχει στη διάθεσή του τόσο τον Μιχάλη Πελεκάνο, όσο και τους τρεις Αμερικαν...

Μπορεί στον αυριανό αγώνα, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής να μην έχει στη διάθεσή του τόσο τον Μιχάλη Πελεκάνο, όσο και τους τρεις Αμερικανούς, όμως η ψυχολογία στο στρατόπεδο των "κιτρίνων" είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Η έλευση του 31χρονου φόργουορντ σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες συμφωνίες διακανονισμών στις οποίες έφτασε η διοίκηση τα τελευταία 24ωρα έχουν δημιουργήσει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, η οποία κόντρα στο Περιστέρι θα αναζητήσει τη νίκη - πρόκριση.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι τονίζοντας: "Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με το Περιστέρι, έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, που έχει να κάνει με το γεγονός της απόκτησης του Μιχάλη Πελεκάνου και με τη λύση του προβλήματος που μας βασάνιζε όλο το καλοκαίρι με το θέμα του Σκορδίλη.

Φυσικά και θα έχουμε τις απουσίες των Αμερικανών και του Μιχάλη, του οποίου το δελτίο δεν μπορέσαμε να εκδώσουμε λόγω χρόνου, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες που θα παίξουν είναι έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γι’ αυτήν την περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που, αν και θα μας δουν να μην αγωνιζόμαστε πλήρεις, θα πάρουν την πρώτη ιδέα για το τι θέλουμε να πετύχουμε". 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο