"Αποκαταστήστε την αδικία"

Το πρόβλημα με την έκδοση δελτίων των τριών Αμερικανών του Άρη συνεχίζει να υφίσταται, αφού εσχάτως οι "κίτρινοι" ενημερώθηκαν πως εκτός από τις υποθέσεις Πάουνιτς-...

Το πρόβλημα με την έκδοση δελτίων των τριών Αμερικανών του Άρη συνεχίζει να υφίσταται, αφού εσχάτως οι "κίτρινοι" ενημερώθηκαν πως εκτός από τις υποθέσεις Πάουνιτς-Σκορδίλη, πρέπει να διακανονίσουν και αυτές των Μπετς-Μάιλς. Η ένωση προσώπων "Άρης Πρωταγωνιστής", απέστειλε επιστολή στα γραφεία της ΕΟΚ, ζητώντας να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος της μπασκετικής ομάδας με αφορμή το θέμα των δελτίων. 

Η επιστολή αναφέρει σχετικά:

"Αξιότιμοι κύριοι, 
Παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες ένα σίριαλ όσον αφορά την έκδοση δελτίων των τριών Αμερικανών καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ήμασταν πεπεισμένοι πως το μοναδικό θέμα το οποίο έπρεπε να επιλύσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ήταν η διευθέτηση της οφειλής της απέναντι στον τέως καλαθοσφαιριστή  της ομάδας μας Γάιο Σκορδίλη. Η πεποίθηση δε αυτή προέρχονταν από την ενημέρωση που εσείς ως αρμόδια αρχή παρείχατε στη διοίκηση του συλλόγου μας.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε, πως  μόλις η διοίκηση της ΚΑΕ έφτασε στην τελική διευθέτηση του προβλήματος με τον καλαθοσφαιριστή Γάιο Σκορδίλη, ξαφνικά "ανακαλύψατε" δύο νέες εκκρεμότητες της ΚΑΕ ώστε να μην εκδώσετε τα δελτία
.

Εκκρεμότητες, την αποτρεπτική ισχύ των οποίων ως προς τη μη έκδοση δελτίων, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αμφισβητεί έντονα. Το κυριότερο όμως είναι, ότι είχατε παραλείψει να ενημερώσετε για αυτές τη διοίκηση του συλλόγου, ως οφείλατε, όταν μπήκε στη διαδικασία να εντάξει στο δυναμικό του, τους τρεις Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές.

Κύριοι, επειδή η υπόθεση φανερώνει έναν ανεπίτρεπτο και ανεξήγητο εμπαιγμό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, επειδή οφείλετε  να προασπίζετε το δικαίωμα όλων των συλλόγων στην ίση μεταχείριση, επειδή με αυτές και αντίστοιχες πρακτικές συνεχίζετε να απαξιώνετε το άθλημα που κατά γενική ομολογία δόξασε η αγαπημένη μας ομάδα, επειδή με αυτή σας τη στάση προκαλείτε αγωνιστική και οικονομική ζημία στην ομάδα μας, σας καλούμε να αποκαταστήσετε την αδικία για λόγους ισονομίας και ηθικής τάξης.

Δε ζητούμε τίποτα περισσότερο από ότι ισχύει για τους υπόλοιπους συλλόγους, αλλά δεν ανεχόμαστε και τίποτα λιγότερο.

Με τιμή
"ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ"".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο