Το... ευχαριστώ και οι οφειλές

18 χρόνια μετά την ημέρα που πήρε το χρήσμα ως φυσιοθεραπευτής του Άρη, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης αποχαιρέτησε τους "κίτρινους". Ο λόγος στον ίδιο δεν έγινε ξεκάθαρος,
Το... ευχαριστώ και οι οφειλές

18 χρόνια μετά την ημέρα που πήρε το χρήσμα ως φυσιοθεραπευτής του Άρη, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης αποχαιρέτησε τους "κίτρινους". Ο λόγος στον ίδιο δεν έγινε ξεκάθαρος, ούτε και το ποιος πήρε την απόφαση της απομάκρυνσής του. Κακία από την πλευρά του όπως έλεγε δε κρατά σε κανέναν, απλά αυτό που έχει στο μυαλό του είναι το γιατί; Διότι ο ακριβής λόγος της απόλυσης ουδέποτε του έγινε γνωστός. Ο ίδιος άκουγε μόνο καλά λόγια από τεχνικό τιμ και διοίκηση, πριν ακούσει το... ελληνικό "ευχαριστώ". 

Βέβαια τα πάρε δώσε του με τη ΚΑΕ δε σταματούν κι αυτό διότι υπάρχει προς το πρόσωπό του ένα μεγάλο χρέος. 21 χιλιάδες ευρώ οφείλονταν στον Δημήτρη Ελευθεριάδη, εκ των οποίων 16,5 χιλιάδες από προηγούμενα έτη και 4,5 από τη φετινή σεζόν. Σήμερα πήρε μέρος των οφειλομένων (1.300 ευρώ), αλλά ο δρόμος της αποπληρωμής είναι μακρύς. Όσο για το μέλλον και άλλα επί χρόνια μέλη των "κιτρίνων" ενδέχεται σύντομα να βγούνε στο ταμείο ανεργείας έπειτα από απόφαση της... ομάδας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο