Καμπερίδης: "Να είμαστε σε εγρήγορση"

Ο Άρης νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον ΚΑΟΔ και ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Σάββας Καμπερίδης μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε σε δηλώσεις του πως το σημαντικότερο
Καμπερίδης:

Ο Άρης νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον ΚΑΟΔ και ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Σάββας Καμπερίδης μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε σε δηλώσεις του πως το σημαντικότερο είναι να διατηρηθεί η ομάδα σε εγρήγορση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά:

“Σ’ αυτά τα ματς το τελευταίο που μετρά είναι το σκορ. Στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Στο διάστημα της διακοπής προσπαθούμε να περάσουμε κάποια νέα πράγματα στους παίκτες και να παρουσιάσουμε νέαστοιχεία στο παιχνίδι μας.

Το σημαντικότερο στην παρούσα φάση είναι να κρατήσουμε την ομάδα σε εγρήγορση. Το διάστημα της αποχής από τις επίσημες υποχρεώσεις είναι τεράστιο και πρώτος στόχος μας είναι να κρατήσουμε τους παίκτες σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Το αυριανό (σ.σ. 16/4) φιλικό με την Καβάλαθα μας βοηθήσει σ” αυτόν το στόχο, ενώ θα μας επιτρέψει να βγάλουμε κι άλλα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας”.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο