Φόβος 10 μηνών για Σανικίτζε!

Τα νέα για τον Βίκτορ Σανικίτζε συνεχίζουν να είναι δυσάρεστα, με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον επιγονατίδα να είναι τόσο σοβαρός όσο φαινόταν κατά τη δι
Φόβος 10 μηνών για Σανικίτζε!

Τα νέα για τον Βίκτορ Σανικίτζε συνεχίζουν να είναι δυσάρεστα, με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον επιγονατίδα να είναι τόσο σοβαρός όσο φαινόταν κατά τη διακομιδή του με φορείο από το «Αλεξάνδρειο» προς το νοσοκομείο. Στην αρχική ανακοίνωση της διοίκησης του Άρη, έγινε λόγος για απουσία τουλάχιστον έξι μηνών από τα παρκέ, αλλά δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αυξηθεί κατά τέσσερις ακόμη μήνες.

Ο ιατρός της ομάδας και ορθοπεδικός χειρουργός, Νίκος Κουκουλιάς, επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές, αναφέροντας πως ο Γεωργιανός φόργουορντ μπορεί να χρειαστεί 10 μήνες, προκειμένου να επανέλθει σε αγωνιστική δράση. Αν γίνει πραγματικότητα το συγκεκριμένο σενάριο, τότε ο Σανικίτζε θα αρχίσει να αγωνίζεται για τους «κίτρινους» και πάλι από την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δρ. Κουκουλιάς:

«O Σανικίτζε είχε υποστεί  σύνθετη ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα και του έγινε τελικο-τελική συρραφή και ενίσχυση με αυτομόσχευμα. Ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός και δεν είναι εφικτό να προβλεφτεί αυτή την στιγμή με ακρίβεια ο χρόνος της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.  Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε διάστημα έξι με δέκα μηνών».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο