"Να ευχαριστηθούν το παιχνίδι"

Ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Καλαφατάκης υποστήριξε: "Όταν παίζεις με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης στην έδρα του τα πράγματα είναι αρκ...

Ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Καλαφατάκης υποστήριξε: "Όταν παίζεις με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης στην έδρα του τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα με την έννοια ότι η πίεση είναι μικρότερη και οι παίκτες μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη με καλή εμφάνιση και το ζητούμενο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε κάποια πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση με έναν σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο με παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία".
 
Ο Γκάι Μαρκ Μισέλ: "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι από αυτά που μόνο κέρδος μπορείς να έχεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα. Είναι μία καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο που θα είναι δύσκολο και σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο