Το ευχαριστώ στον κόσμο

Ο ΚΑΟΔ κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η παρουσία του κόσμου. "Η διοίκηση, οι προπονητές και ο
Το ευχαριστώ στον κόσμο

Ο ΚΑΟΔ κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η παρουσία του κόσμου. "Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδος μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Δράμας που κατέκλυσε το Δ. Κραχτίδης στον αγώνα με τον ΠΑΟ και με την παρουσία του βοήθησε την ομάδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους την νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία 15ετία" αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Η νίκη μπορεί να χάθηκε στις λεπτομέρειες αλλά αν συνεχίσει αυτή η στήριξη να είναι όλοι βέβαιοι ότι στο μέλλον θα έρθουν άλλες πολύ μεγάλες νίκες που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για το καμάρι της Δράμας τον ΚΑΟΔ μας.

Επίσης πρέπει να επισημάνουμε την κόσμια συμπεριφορά όσων βρέθηκαν στο γήπεδο (φίλων και των δύο ομάδων) που έδωσαν ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να είναι η παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα.

Όλοι είδαμε ότι υπήρχαν φίλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι υποστήριξαν την αγαπημένη τους ομάδα χωρίς "νεκρές ζώνες" και αστυνομικούς σε ρόλο "κυανόκρανων" χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο".

Η διοίκηση του ΚΑΟΔ δεν ξέχασε τον Σταμάτη Μπένα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Θέλουμε επίσης να ευχηθούμε στον παίκτη μας Στ. Μπένα που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, περαστικά. Θα είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί μέχρι να επιστρέψει γερός πίσω κοντά μας και να συνεχίσει να μας βοηθά στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο