"Η απειρία μας κοστίζει"

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την έλλειψη εμπειρίας του ΚΑΟΔ που κοστίζει στην ομάδα, αφού δεν μπορεί να πάρει τις νίκες που θέλει. "Και οι δύο ομάδες προερχόμαστ...

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την έλλειψη εμπειρίας του ΚΑΟΔ που κοστίζει στην ομάδα, αφού δεν μπορεί να πάρει τις νίκες που θέλει. "Και οι δύο ομάδες προερχόμαστε από άτυχα αποτελέσματα, παρότι και οι δύο πιστεύω ότι παίζουν καλό μπάσκετ. Παρόλα αυτά τα τελευταία μας αποτελέσματα ήταν άτυχα. Δυστυχώς, η απειρία μας έχει κοστίσει. Είναι δύσκολο να μας κερδίσει η οποιαδήποτε ομάδα, αλλά δυστυχώς χάνουμε. Είμαστε νέα ομάδα και έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τις βολές. Χάσαμε 10 και στα υπόλοιπα παιχνίδια αστοχήσαμε σε 14 και 15. Και δυστυχώς χάνουμε στον πόντο" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

"Στο α’ ημίχρονο που η πίεση ήταν διαφορετική, ανταποκριθήκαμε καλύτερα. Δύο λάθη στο τέλος μας στοίχησαν και αντί να πάμε με +5 στο ημίχρονο, έληξε στον πόντο. Το γεγονός αυτό έδωσε ώθηση στον Κολοσσό. Πάντα το καλύτερο δεκάλεπτο μας είναι το τρίτο και το χαρακτηριστικό μας είναι η άμυνα, αλλά σήμερα δεν είχαμε τίποτα από τα δύο. Δεχθήκαμε περισσότερους από 20 πόντους σε τρία δεκάλεπτα. Παρά το γεγονός αυτό είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και ήμασταν σε κατάσταση να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Ο Κολοσσός πιστεύω ότι είναι πιο έμπειρος και κέρδισε δίκαια. Τα καλά μας στοιχεία είναι τα ριμπάουντ και η άμυνα και υστερήσαμε και στα δύο. Θέλουμε ακόμη δουλειά. Ένα- δύο άτυχα αποτελέσματα δημιούργησαν ψυχολογικό βάρος στην ομάδα. Καλούμαστε να συνεχίσουμε, να αντέξουμε και να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο.

Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Πιστεύω ότι με τη δουλειά και την προσήλωση θα βρούμε αυτό το κάτι που μας λείπει. Ήρθαν στην ομάδα ο Μπάβτσιτς και ο Μπορόβνιακ και θα μας βοηθήσουν σημαντικά".

Ο Θοδωρής Ζάρας με τη σειρά του τόνισε: "Αν και ξεκινήσαμε δυνατά, στο τέλος δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και χάσαμε κάποιες κρίσιμες βολές. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο