Ανακοίνωσε Κολοβή

Μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη, ο ΚΑΟΔ προέβη σε ακόμα μία κίνηση με φόντο... το μέλλον. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιωάννη Κολοβή, ο οποί...
Ανακοίνωσε Κολοβή

Μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη, ο ΚΑΟΔ προέβη σε ακόμα μία κίνηση με φόντο... το μέλλον. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιωάννη Κολοβή, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής ομάδας των Παμπαίδων, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Τιτάνες Δράμας.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Ιωάννη Κολοβή. Ο Ιωάννης Κολοβής είναι 15 ετών, μέλος της Προεθνικής Ομάδας Παμπαίδων και μέχρι τώρα αγωνιζόταν στους Τιτάνες Δράμας.

Θεωρήσαμε χρέος και καθήκον να εντάξουμε τον Ιωάννη στις τάξεις του ΚΑΟΔ, με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, κυρίως της Αθήνας, για την απόκτηση του παίκτη".

Ο Ιωάννης Κολοβής δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Τιτάνων Δράμας και ιδιαιτέρως τον προπονητή μου κ. Στέφανο Θεοδοσιάδη για όλα όσα μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια.Ανοίγεται μια καινούργια σελίδα στην μπασκετική και στην προσωπική μου ζωή. Επέλεξα να ενταχθώ στον ΚΑΟΔ, ενώ υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύθηκαν". 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο