Ο Κώστας Μέξας αναλύει τους Όντομ και Τζόνσον!

Στην απόκτηση των Ροντ Όντομ και Τερόν Τζόνσον προχώρησε ο ΚΑΟΔ με τον προπονητή των Δραμινών, Κώστα Μέξα να αναλύει στην ιστοσελίδα της ομάδας τους λόγους της α
Ο Κώστας Μέξας αναλύει τους Όντομ και Τζόνσον!

Στην απόκτηση των Ροντ Όντομ και Τερόν Τζόνσον προχώρησε ο ΚΑΟΔ με τον προπονητή των Δραμινών, Κώστα Μέξα να αναλύει στην ιστοσελίδα της ομάδας τους λόγους της απόκτησης των δυο παικτών που έρχονται κατευθείαν από το κολέγιο. Ο τεχνικός του δραμινού συλλόγου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού του κάθε παίκτη θέλοντας να μυήσει τον κόσμο στις ικανότητες τους.

«Καταρχήν αυτό που θέλω να πω και για τα δύο παιδιά είναι ότι προέρχονται από πολύ καλά πανεπιστημιακά προγράμματα, του Βάντερμπιλτ και του Περντιού. Είναι πανεπιστήμια που έχουνπαράδοση στο μπάσκετ και παίζουν με συγκεκριμένο στιλ, στο οποίο έχει σημασία η πάσα, παίζουνοργανωμένο μπάσκετ.

Επίσης και τα δύο παιδιά ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους, είχαν γεμάτες χρονιές και μετά από την έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται και για καλούς χαρακτήρες.

Αυτά είναι δεδομένα, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή ήταν έτσι στο NCAA θα είναι και στην Ελλάδα το ίδιο. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να προσαρμοστούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και να κατανοήσουν το παιχνίδι που παίζεται εδω”.

Όσον αφορά τον Όντομ, σημείωσε:  “Είναι στο στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Παίζει ως επί το πλείστον στη θέση “4“, κυρίως παίζει με πρόσωπο στο καλάθι, έχει καλό μακρινό σουτ, είναι αρκετά καλός ριμπάουντερ και σε κάποιες περιπτώσεις φέτος αγωνίστηκε και στη θέση “3”.

Σχετικά με τον Τζόνσον, τόνισε:  “Είναι γκαρντ που παίζει με τη μπάλα στα χέρια, μπορεί να δημιουργήσει απόπικ εν ρολ, είναι καλός αμυντικός, ένα δυνατό παιδί. Μιλήσαμε με ανθρώπους και για τον χαρακτήρα του καιταιριάζει απόλυτα στην ομάδα μας και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Είναι βασικό αυτό το στοιχείο για όλες τις επιλογές μας».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο