Ανανέωσε με… Γουντζίδη ο ΚΑΟΔ!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Υπεραγορές Γουντζίδη ανακοίνωσε ο ΚΑΟ Δράμας. Η εν λόγω επιχείρηση θα συνεχίσει να είναι χορηγός της ομάδας, ενώ δεν περιορί...
Ανανέωσε με… Γουντζίδη ο ΚΑΟΔ!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Υπεραγορές Γουντζίδη ανακοίνωσε ο ΚΑΟ Δράμας. Η εν λόγω επιχείρηση θα συνεχίσει να είναι χορηγός της ομάδας, ενώ δεν περιορίζει την προσφορά της στον Νομό Δράμας, ξοδεύοντας περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ για αγορά τοπικών προϊόντων ή προϊόντων από τοπικκούς αντιπροσώπους.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. American Genetics Κ.Α.Ο.Δ 1989 βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της σε χορηγικό επίπεδο με τα Supermarket Γουντζίδη και για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. 

Η επιχείρηση του κ. Γουντζίδη αριθμεί 16 κατάστηματα εκ των οποίων τα 11 είναι ιδιόκτητα. Η έδρα της βρίσκεται στο τέρμα της οδού 1ης Ιουλίου σε ιδιόκτητο χώρο, όπου στεγάζονται και οι κεντρικές αποθήκες της επιχείρησης, σε κτίριο έκτασης 2.200 τ.μ. 

Οι κεντρικές αποθήκες λειτουργούν και ως κατάστημα Cash & Carry για επαγγελματίες. Η επιχείρηση απασχολεί σήμερα περισσότερα από 350 άτομα και συνεισφέρει τα μέγιστα στην διαρκώς συρικνούμενη τοπική οικονομία του Νομού Δράμας. 

Κάθε χρόνο περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονται σε επιχειρήσεις του Νομού Δράμας για αγορά τοπικών προϊόντων ή προϊόντων από τοπικκούς αντιπροσώπους.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο