Μέξας: "Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση"

Ο ΚΑΟΔ μετά την ήττα από τον Κολοσσό στην έδρα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες και αυτό θα επιδιώξει στην αυριανή (18/1) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Αθήνα, σε έναν αγώ...
Μέξας:

Ο ΚΑΟΔ μετά την ήττα από τον Κολοσσό στην έδρα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες και αυτό θα επιδιώξει στην αυριανή (18/1) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Αθήνα, σε έναν αγώνα που οι Δράμινοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο σε ολη την διάρκεια της αναμέτρησης, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα.

Αναλυτικά:

”Εμείς πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα μετά την ήττα που είχαμε στην έδρα μας από τον Κολοσσό την περασμένη βδομάδα. Πρέπει να αντιδράσουμε υπό την έννοια ότι πρέπει να δείξουμε πως έχουμε καταλάβει όλοι ποια είναι η ταυτότητα της ομάδας μας. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στο αμυντικό transition για 40 λεπτά και στη δημιουργία της ΑΕΚ μέσα από καταστάσεις pick ’n roll και ένας εναντίον ενός. Αυτά τα στοιχεία θα είναι σημαντικά για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού”.

Εκ μέρους των παικτών, ο Ρόντ Όντομ συμπλήρωσε:

”Η ήττα από τον Κολοσσό μας πήγε πίσω, αλλά πρέπει να μη κοιτάμε τι έχει γίνει. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που με τις προσθήκες που έκανε, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, αλλά εμείς θέλουμε να βγάλουμε στο παρκέ ενέργεια, πάθος και να δείξουμε χαρακτήρα, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που έχουμε. Εφόσον τηρήσουμε το αγωνιστικό πλάνο και δώσουμε τη πρέπουσα σημασία σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι, θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο