Άτκινς: "Καιρός να γίνουμε αυτοί που πρέπει"

Ο Έρικ Άτκινς έγραψε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την νέα αρχή που οφείλει να κάνει ο ΚΑΟΔ, ξεκινώντας από το ματς με το Ρέθυμνο. Αναλυ...
Άτκινς:

Ο Έρικ Άτκινς έγραψε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την νέα αρχή που οφείλει να κάνει ο ΚΑΟΔ, ξεκινώντας από το ματς με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά:

"Καλησπέρα σας από τη Δράμα!

Δύο βδομάδες είχαμε να τα πούμε, γιατί δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι η δουλειά δεν σταμάτησε.

Πολλές ώρες στο γήπεδο για προπόνηση, άλλωστε είμαστε μια ομάδα που έχει αρκετά καινούρια πρόσωπα το τελευταίο διάστημα και πρέπει να αφομοιώσουν τον τρόπο που παίζουμε, αλλά και εμείς που είμαστε από την αρχή, να μάθουμε τον τρόπο της μπασκετικής σκέψης του κάθε παιδιού που ήρθε. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να βάζει καινούριους παίκτες, γι’ αυτό όλοι μας οφείλουμε να δώσουμε - και δίνουμε - το κάτι παραπάνω στις προπονήσεις.

Τελευταία προσθήκη είναι ο Ντάρελ (Χάρις), ένα παιδί που παίζει χρόνια στην Ευρώπη και θα μας βοηθήσει μέσα στην ρακέτα. Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στη διοίκηση γιατί κάνει ότι μπορεί για να ενισχύσει τη δική μας προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, αλλά είναι καιρός και εμείς οι παίκτες να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Το αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο δεν χρειάζεται να γράψω εγώ πόσο σημαντικό είναι για την πορεία μας. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα μέσα στο 2015 και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση. Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες, αλλά είναι το ίδιο πληγωμένος με μας, γιατί προέρχεται και αυτός από συνεχόμενες ήττες. Σαφώς και πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας, αλλά ειδικά αύριο πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση για τη νίκη και πως αυτή τη θέληση θα την μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια μέσα στο γήπεδο.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες, θέλουμε την στήριξή του, την φωνή του, να μας δώσει ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό που μας έχει λείψει πολύ τις τελευταίες βδομάδες".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο