Μέξας: "Νίκη που θα άλλαζε τα δεδομένα μας"

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΚΑΟΔ, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα να πετύχει μια ακόμα σπουδαία νίκη μετά από εκείνη κόντρα στον ΠΑΟΚ, η οποία θα επαναπροσδιόριζε τα δεδομένα ...
Μέξας:

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΚΑΟΔ, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα να πετύχει μια ακόμα σπουδαία νίκη μετά από εκείνη κόντρα στον ΠΑΟΚ, η οποία θα επαναπροσδιόριζε τα δεδομένα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Παίζαμε με μια ομάδα που έχει ξεκάθαρες αρχές και στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι και έχει από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, αν όχι την καλύτερη. Θέλαμε να ελέγξουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ, γιατί ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλός στο επιθετικό ριμπάουντ στα τελευταία παιχνίδια. Δεν το ελέγξαμε αυτό όσο θέλαμε, αλλά γενικά ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Είχαμε ένα πλάνο, αλλά έκανε ο ΑΡΗΣ κάποια πράγματα και χρειάστηκε να το αλλάξουμε. Δεν ξεκινήσαμε σωστά το παιχνίδι, ενεργώντας αργά στην άμυνα του ΑΡΗ. Όταν προσαρμοστήκαμε, διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι, γυρίσαμε τη μπάλα καλύτερα, είχαμε καλύτερες επιλογές και η άμυνά μας έγινε πιο επιθετική. Στο τέλος αντιδράσαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι, είχαμε την τελευταία επίθεση, αλλά δεν εκτελέσαμε σωστά και χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, μετά από αυτή με τον ΠΑΟΚ, για ένα “διπλό” που μας άλλαζε τα δεδομένα. Πρέπει να σηκώσουμε και πάλι κεφάλι, να συνεχίσουμε τη δουλειά και να κοιτάξουμε το ματς με την Αμαλιάδα»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο