Ευχαριστίες και προβληματισμός στον ΚΑΟΔ!

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΚΑΟΔ, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική δεν μπόρεσε να κερδίσει την συμμετοχή του στα playoffs της Basket League, αλλά η διοίκηση σε ανακοίνωση τό...
Ευχαριστίες και προβληματισμός στον ΚΑΟΔ!

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΚΑΟΔ, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική δεν μπόρεσε να κερδίσει την συμμετοχή του στα playoffs της Basket League, αλλά η διοίκηση σε ανακοίνωση τόνισε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την παρουσία της ομάδας και του Κώστα Μέξα, ενώ ευχαρίστησε και τους χορηγούς και ειδικά την American Genetics. Επίσης αναφέρθηκε και στην μείωση των εισιτηρίων κατά 15% αλλά και στους χορηγούς, γεγονός που δείχνει τον προβληματισμό που επικρατεί τις τάξεις της ομάδας της Δράμας.

Αναλυτικά:

«Η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον ΚΑΟΔ. Ο βασικός στόχος, που ήταν η παραμονή, επιτεύχθηκε άνετα. Η πορεία της ομάδας μας επέτρεψε να ελπίζουμε για είσοδο στα play offs, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό την τελευταία αγωνιστική.

Διαχειριστήκαμε με σύνεση και ηρεμία τα προβλήματα και τις δύσκολες καταστάσεις και με αποφασιστικότητα προχωρήσαμε στις απαιτούμενες κινήσεις όποτε και αν χρειάστηκε. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας, στελέχη, προπονητές, παίκτες, ο καθένας από την πλευρά του, συνέβαλαν τα μέγιστα για να γίνει αυτή η πορεία. Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Μέξα, που κατάφερε στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, να οδηγήσει την ομάδα με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της, συνδυάζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις με τα αποτελέσματα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον Κώστα που μαζί με τους συνεργάτες του, κατάφερε με πολλή δουλειά, πίστη και αποφασιστικότητα να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις.

Σε ότι αφορά στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, οι εισπράξεις της ομάδας από τα εισιτήρια εμφάνισαν περαιτέρω μείωση κατά 15%. Εξίσου μειωμένη ήταν και η παρουσία των χορηγών.

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στον κ. Παύλο Ζουλιάμη και στην εταιρεία του, American Genetics. Ο κ. Ζουλιάμης μπαίνοντας ως χορηγός στο όνομα του ΚΑΟΔ, έδωσε μεγάλη στήριξη στην προσπάθεια μας. Η βοήθεια του ήταν πολύ σημαντική και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της ομάδας. Τον ευχαριστούμε ειλικρινά και ευχόμαστε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτού του ανθρώπου. Το μπάσκετ έχει μόνο κέρδη από τέτοιες παρουσίες.

Με την ευκαιρία νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τη βοήθεια τον κ. Μιχάλη Μπουδούρογλου και την εταιρεία ALL SEAS MARINE, την οικογένεια Γουντσίδη και τα Σούπερ Μάρκετ Γουντσίδη, τον κ. Χριστόφορο Σεβαστίδη και την εταιρεία ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε. και όλους τους χορηγούς της ομάδας.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που με την παρουσία τους, όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν, στα εύκολα και στα δύσκολα, τον ΚΑΟΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο