«Τον λόγο πλέον έχουν οι μέτοχοι!»

Συνεχίζονται οι τιτάνιες προσπάθειες που γίνονται ώστε να αγωνιστεί ο ΚΑΟΔ στην Basket League με την επιτροπή σωτηρίας μέσω ανακοίνωσης της να ενημερώνει ότι έχουν γίνε
«Τον λόγο πλέον έχουν οι μέτοχοι!»

Συνεχίζονται οι τιτάνιες προσπάθειες που γίνονται ώστε να αγωνιστεί ο ΚΑΟΔ στην Basket League με την επιτροπή σωτηρίας μέσω ανακοίνωσης της να ενημερώνει ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραμείνει η ομάδα της Δράμας στην μεγάλη κατηγορία, με τους μετόχους να έχουν πλέον τον λόγο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Ο ΚΑΟΔ στην Α1!

Μετά το κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΚΑΟΔ στις 26/8 σε έκτακτη γ.σ. με μοναδικό θέμα τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το ευρύ φίλαθλο κοινό για τα εξής:

Δημιουργήθηκε επιτροπή που πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον φίλαθλο και τον επιχειρηματικό κόσμο της Δράμας. Η ανταπόκριση όλων ήταν εντυπωσιακή και συνάμα συγκινητική και πέραν των προσδοκιών.

Η επιτροπή συνέταξε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό ο οποίος παρουσιάστηκε στους μετόχους της ομάδας. Παρά τη μεγάλη πίεση χρόνου οι επαφές συνεχίζονται και οι χορηγίες αυξάνονται!

Η Δράμα θέλει τον ΚΑΟΔ να συνεχίσει να γράφει ιστορία στην Α1 Κατηγορία.

Τον λόγο πλέον έχουν οι μέτοχοι!

Η επιτροπή».

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο