"Η ομάδα είναι πάνω από όλα"

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Καβάλας, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Παπακωνσταντίνου να παίρνει ξεκάθαρη θέση για το συγκεκριμέ

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Καβάλας, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Παπακωνσταντίνου να παίρνει ξεκάθαρη θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως και για αυτό με τον Άντονι Γκράντι. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Καβάλας, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε ποτέ να διώξει τον «Γκάγκα», αλλά ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ υπογράμμισε επίσης πως η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Αλφα" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Ο Άντονι Γκράντι έφυγε από την ομάδα, λόγω κάποιων πειθαρχικών παραπτωμάτων. Η ομάδα έχει κάποιες συγκεκριμένες αρχές και δεν γίνεται κάποιος να τις παραβιάζει. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είπε ότι θέλει να αποχωρήσει, γιατί κάποιοι μέσα στην ομάδα, δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεται, τον διαβάλουν και επειδή η ομάδα δεν τον κάλυψε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Η δική μου η θέση, η επίσημη θέση είναι ότι η ομάδα μας δεν μπορεί σε κάθε τι που γράφεται, να βγαίνει να διαψεύδει και να δικαιολογεί. Δεν συμμερίζομαι την απόφαση, τις δικαιολογίες και τα δημοσιεύματα, επομένως η συνεργασία μας με τον παίκτη τελείωσε. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και δεν εξαρτάται από κανέναν Γκαγκαλούδη. Απλά και καθαρά πράγματα".

Στο μεταξύ, η Καβάλα εξέδωσε και ανακοίνωση αναφορικά με την αποχώρηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη η οποία αναφέρει…

"H διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με αφορμή δημοσιεύματα (στον γραπτό και ηλεκτρονικό) Τύπο, σχετιζόμενα με την μονομερή αποχώρηση του παίκτη, κ. Ιωάννη Γκαγκαλούδη και προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας ανακοινώνει τα κάτωθι:

Η διοίκηση και ειδικά ο πρόεδρος κ.Κ.Παπακωνσταντίνου ουδέποτε εκδήλωσαν την πρόθεση απομάκρυνσης του εν λόγω παίκτη από το ρόστερ της Ομάδας μας. Ο κ. Γκαγκαλούδης με την συμπεριφορά του και τα λεγόμενα του κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Ομάδα και να συνεχίσει να υπηρετεί τα συμφέροντα και τα ιδανικά της.

Χρησιμοποιώντας, ως προσχηματικό λόγο κάποιο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα αθλητικού περιεχομένου που αναπαράχθηκε σε όλο το μήκος και πλάτος του διαδίκτυου, αλλά και σε ημερήσιες αθλητικές εφημερίδες, δήλωσε "Χαλασμένο Ψυχισμό" και διάθεση οικειοθελούς εξόδου του από την Ομάδα.

Παρόλες τις γενόμενες προσπάθειες εκ μέρους της Διοίκησης (ειδικά του πρόεδρου) για να βρεθεί φόρμουλα επικοινωνίας και τελικά παραμονής του παίκτη στο δυναμικό της Ομάδας μας, ο τελευταίος φάνηκε αμετάπειστος και δήλωσε πολλαπλώς την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ομάδα και την πόλη.

Η Διοίκηση της Ομάδας μας επιθυμεί οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της να πιστεύουν σε αυτήν και να αγωνίζονται με αξιοπρέπεια για την φανέλα και την Ιστορία της.

Ο κ. Γκαγκαλούδης χωρίς συγκεκριμένη λογικοφανή και εύλογη αιτία, ενεργώντας έξω από κάθε όριο υγειούς επαγγελματισμού, έθεσε εαυτόν εκτός Ομάδας. Ίσως άλλες έγνοιες ή αγωνιστικά πλάνα να κυριαρχούν στην σκέψη του και να επεξεργάζεται το μυαλό του. Εξάλλου, καθιστούμε γνωστό προς το φίλαθλο κοινό γενικά και τους ένθερμους φίλους της Ομάδας μας ειδικότερα, ότι ούτε η Διοίκηση, ούτε το στελεχιακό δυναμικό της Ομάδας θέλει, επιθυμεί ή υποχρεούται να παρακολουθεί κάθε αναξιόπιστο δημοσίευμα που την αφορά και ακόμα περισσότερο να ανταποκρίνεται στις όποιες σκοπούμενες και πορευόμενες από γνωστά κέντρα αναλήθειες που κυκλοφορούν υπό τον τύπο των δήθεν δημοσιογραφικών πληροφοριών, με σκοπό να βλάψουν το κύρος και την ενότητα της Ομάδας.

Με την απαιτούμενη από τις περιστάσεις αξιοπρέπεια, πορευόμεθα στο πρωτάθλημα της Α1 για 5 συναπτά έτη και ευελπιστούμε να δούμε την Ομάδα μας να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Η Διοίκηση και ειδικά ο πρόεδρος εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την εξέλιξη αυτή και εφόσον ο παίκτης δεν επιθυμεί να φορά την φανέλα με το σήμα της Ομάδας μας, τον αποδεσμεύει και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για την Ιστορία και μόνον, στην συνάντηση(πλην του προέδρου μας και του παίκτη), παρέστησαν οTeam Manager κ. Νίκος Πενταζίδης και το μέλος του Δ.Σ . Νίκος Κακουλίδης
ΤΟ Δ.Σ".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο