Κοντά στο "Χαμόγελο του Παιδιού" ο Απόλλωνας

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» και το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντιπροσ
Κοντά στο

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» και το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Πάτρας.

Το δελτίο τύπου της ομάδας:

«Τον Απόλλωνα, εκπροσώπησαν ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Αργυρόπουλος, με τον συμπαίκτη του Μάριο Μπατή, συνοδευόμενοι από την Ευαγγελία Νιάρου Λάππα και το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Σπύρο Δενδρινό. Παρέδωσαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια που συγκέντρωσε ο Σύλλογος σε συνεργασία με τα καθαριστήρια Stegno Plus, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων που οργάνωσε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Στη «Μέριμνα» την αντιπροσωπεία του Απόλλωνα, υποδέχθηκαν η διευθύντρια κ. Παναγιώτα Τόγια, μέλη του προσωπικού καθώς και  φιλοξενούμενοι του Κέντρου.

Η υποδοχή ήταν εγκάρδια και η κ. Τόγια ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Απόλλωνα για τους σκοπούς και τους στόχους του στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, και ευχαρίστησε το Σύλλογο για την ηθική και υλική υποστήριξη στο κοινωνικό έργο της Μέριμνας.

Η κ. Νιάρου τόνισε ότι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και του Συλλόγου σε θέματα  που αφορούν παιδιά με σοβαρές ασθένειες είναι μεγάλη. Γι’ αυτό αναγνωρίζουν και στηρίζουν το έργο της «Μέριμνας» και προσπαθούν να στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο το έργο του Κέντρου.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του Απόλλωνα επισκέφθηκε τα γραφεία του Χαμόγελου του Παιδιού και παρέδωσε τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα. Η κ. Ανδριάννα Σπανου και η κ. Μαρία Λόη παρέλαβαν τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το Σύλλογο και ευχαρίστησαν για την προσφορά της βοήθειας σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους του Απόλλωνα που πρόσφεραν με διάφορους τρόπους στη συγκέντρωση βοήθειας για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ενδιαφέρον και σεβασμό καθημερινά».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο