Σκουρτόπουλος: «Απλά αδιόρθωτοι»

Στην ευκαρία να πάρει μια πολύτιμη νίκη κόντρα στο Κόροιβο, εστίασε την προσοχή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Αναλυτικά τι ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου: «Να δώσω σ...
Σκουρτόπουλος: «Απλά αδιόρθωτοι»

Στην ευκαρία να πάρει μια πολύτιμη νίκη κόντρα στο Κόροιβο, εστίασε την προσοχή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Αναλυτικά τι ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο και τον Ντίνο Καλαμπάκο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά τα παιδιά του Κόροιβου κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν καλύτερα. Εμείς, ενώ έχουμε ένα συν στο επιθετικό κομμάτι, δεν έχουμε αποτέλεσμα και αναλωθήκαμε στα τρίποντα. Ήμασταν τελείως διαφορετικοί από αυτά που έχουμε ετοιμάσει και δυστυχώς αυτό που με λυπεί είναι ότι κάποιες αδυναμίες δεν τις διορθώνουμε. Βέβαια, για εμάς είναι επιτυχία ότι φθάσαμε στο ένα σουτ, αλλά θα ήταν και άδικο για τον Κόροιβο εάν έχανε. Για εμάς ήταν μια μεγάλη ευκαιρία εάν κερδίζαμε, αλλά δεν θεωρούμε ότι χάσαμε και κάτι σημαντικό. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι το «τέσσερα στα τέσσερα».

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (παίκτης Αόλλων Πατρών) επεσήμανε:

«Κατ’ αρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Από την πλευρά μας, με δύο διαφορετικά πρόσωπα δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τέτοιο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκτός πλάνου, στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε μεγαλύτερο βαθμό, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, αλλά όταν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας τότε υπάρχει πρόβλημα. Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ειδικά οι παίκτες και φυσικά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, γιατί εννοείται ότι υπάρχει επιστροφή».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο