Έβαλαν 11,8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

Σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να βάζουν 11,8 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο που μας πέρασε.
Έβαλαν 11,8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

 Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού για ακόμα μια φορά έβαλαν το χέρι στην τσέπη για την ομάδα τους και προχώρησαν σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας στα ταμεία της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ το ποσό των 11,8 εκατ. ευρώ.

 Στο έγγραφο που ανάρτησε το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό ΜΗτρώο) αναφέρεται: «Πιστοποιήθηκε η καταβολή της αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου κατά 11.820.000,00 Ευρώ με καταβολή μετρητών, που αποτελεί μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 15.000.000,00 Ευρώ που είχε αποφασισθεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 30/06/2017» ενώ συνεχίζει πως «το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 63.909.300 διαιρούμενο σε 63.909.300 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 1,00 εκάστης».

 Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Ολυμπιακός προπονήθηκε σήμερα χωρίς τον Ουίλιαμς - Γκος ο οποίος απουσίασε για ακόμα μια μέρα από τις προπονήσεις των Πειραιωτών.

 Ο Αμερικανός γκαρντ απουσίασε εξαιτίας της ιογενής γαστρεντερίτιδας που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Εκτός προπονήσεων είναι και οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάνις Τίμα, Γιάνις Στρέλνιεκς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Αλέξανδρος Βεζένκοφ, που ενισχύουν τις εθνικές τους ομάδες.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο