Οι προσφορές του Ολυμπιακού σε «Γιατρούς του Κόσμου», «Θριάσιο», «Αττικόν» και «Ανδρέας Παπανδρέου»

Προσφορές στους «Γιατρούς του Κόσμου» και τα νοσοκομεία «Θριάσιο», «Ανδρέας Παπανδρέου» και «Αττικόν» έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της «Monday’s Game Night Against Covid-19».
Οι προσφορές του Ολυμπιακού σε «Γιατρούς του Κόσμου», «Θριάσιο», «Αττικόν» και «Ανδρέας Παπανδρέου»

Η προσφορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας (30/11) ήταν πολύπλευρη. Πέρα από τα χρήματα που συγκέντρωσε για το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου στο πλαίσιο της «Monday’s Game Night Against Covid-19» και του φιλικού αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν άλλες τέσσερις δωρεές.

Λίγο πριν από την έναρξη της τέταρτης περιόδου ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, παρέα με τον Managing Director της BWIN, Ιωάννη Καποδίστρια, παρέδωσαν στην εκπρόσωπο των Γιατρών του Κόσμου μία επιταγή με χριστουγεννιάτικα κουτιά αλληλεγγύης (με είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό εξοπλισμό ατομικής προστασίας και λόγω των ημερών, γλυκά και το γούρι του νέου έτους) για τη στήριξη ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπους σε διάφορα σημεία της Αττικής, που έχουν πληγεί από τον covid-19.

Παράλληλα, η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ προσέφερε 10.000 μάσκες στο Θριάσιο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς της πανδημίας στην Ελευσίνα. Συν τοις άλλοις, δώρισε στους εκπροσώπους του Νοσοκομείου «Αττικόν» έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων και παρέδωσε μία επιταγή για την ενίσχυση του έργου των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού. Επίσης, έδωσε 10.000 χειρουργικά γάντια στο Νοσοκομείο της Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο