Καυστική αντίδραση του Ολυμπιακού για το ΑΣΕΑΔ

Με μια καυστική ανακοίνωση αντέδρασε ο Ολυμπιακός για τη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ που κατακύρωσε τον προημιτελικό κυπέλλου οριστικά στον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρό...
Καυστική αντίδραση του Ολυμπιακού για το ΑΣΕΑΔ

Με μια καυστική ανακοίνωση αντέδρασε ο Ολυμπιακός για τη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ που κατακύρωσε τον προημιτελικό κυπέλλου οριστικά στον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν ειρωνικοί για το ΑΣΕΑΔ και έβαλαν εναντίον... όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με τη σημερινή του απόφαση, το ΑΣΕΑΔ επιβεβαίωσε πανηγυρικά τις πρόσφατες δηλώσεις του έκπτωτου Δ. Γιαννακόπουλου για την ύπαρξη «γαυροσυστήματος» και «κόκκινης παράγκας» στον αγνό και αμερόληπτο χώρο της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Χωρίς να έχει μεσολαβήσει κανένα απολύτως νέο στοιχείο ή ισχυρισμός και κρίνοντας βάσει των ίδιων νόμων και κανονισμών, το Β΄ Τμήμα του ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να ανατρέψει την προηγούμενη αμετάκλητη απόφαση του Γ΄ Τμήματος του ίδιου δικαστηρίου (!), παρακάμπτοντας, κατά τρόπο πρωτοφανή στα χρονικά απονομής της αθλητικής δικαιοσύνης, το δεδικασμένο της πρώτης απόφασης σχετικά με την εφαρμογή συγκεκριμένης διάταξης του Κανονισμού της ΕΟΚ.

Φαίνεται, τελικά, ότι πενήντα πέντε μέρες ήταν αρκετές για να πεισθεί το Β΄ Τμήμα του ΑΣΕΑΔ ότι η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός έπεσε θύμα δικαστικής πλάνης από το Γ΄ Τμήμα του ίδιου δικαστηρίου.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο