Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για ΗΠΑ ο Καλάθης, ποια είναι τα δεδομένα

Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε πίσω στις ΗΠΑ, αλλά το ταξίδι του ήταν προγραμματισμένο και δεν δείχνει οριστική ρήξη ακόμα, παρά το γεγονός ότι δεν δέχεται την μείωση που θέλει να του επιβάλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για ΗΠΑ ο Καλάθης, ποια είναι τα δεδομένα

Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε και πάλι πίσω στις ΗΠΑ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε έρθει εδώ και εβδομάδες στην Ελλάδα, αλλά πήρε το αεροπλάνο και γύρισε πάλι πίσω στην Αμερική.

Μην βιαστείτε όμως, να πείτε ότι αυτό κρύβει κάτι… πονηρό και δείχνει πολλά για το μέλλον του στην ομάδα. Και μην πείτε επίσης ότι η αναχώρηση του «πράσινου» γκαρντ σε συνδυασμό με το unfollow που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον λογαριασμό του παίκτη στο Instragram, δείχνουν ότι η ρήξη ανάμεσα στον Καλάθη και τον Παναθηναϊκό είναι οριστική. Το τοπίο στο θέμα της παραμονής ή όχι του ηγέτη του «τριφυλλιού» στην ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα 100%.

Ο Καλάθης επέστρεψε στις ΗΠΑ, γιατί έτσι ήταν προγραμματισμένο. Είχε κανονίσει να γυρίσω πίσω στην οικογένειά του, που βρίσκεται στην Αμερική.

Τα δεδομένα στο θέμα της παραμονής του

Από την άλλη, τα δεδομένα στο καυτό θέμα με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα δεν έχουν αλλάξει.

Ο παίκτης δεν συμφωνεί με την μείωση (κοντά στο 40%) που θέλει να του κάνει η διοίκηση στο συμβόλαιό του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι και φτάνει τα 2,1 εκατ. δολάρια για την σεζόν 2020-21.

Το τι όμως, θα γίνει τελικά κι αν ο Καλάθης θα μείνει η θα φύγει έχει ψωμί ακόμα. Το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Το όλο θέμα όμως, θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους.

Για παράδειγμα μπορεί να η μείωση που θα του προταθεί τελικά να είναι μικρότερη. Μπορεί να μην βρει συμβόλαιο αλλού που να φτάνει τα 2 εκατ. Μπορεί βέβαια, και να προχωρήσει άμεσα σε διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, να φύγει και να ψάξει με περισσότερη ησυχία τη νέα ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ολα είναι ρευστά για την ώρα και τίποτα δεν αποκλείεται, όσο ο Καλάθης δεν δέχεται την μείωση. Από την άλλη, όμως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί 100%.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο