"Συγκεκριμένα συμφέροντα"

Μετά τη μετακίνηση του Στράτου Περπέρογλου από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, υπήρξε η άμεση αντίδραση των "πρασίνων" διά στόματος του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Μάνου ...

Μετά τη μετακίνηση του Στράτου Περπέρογλου από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, υπήρξε η άμεση αντίδραση των "πρασίνων" διά στόματος του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος σε επίσημη τοποθέτηση του, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός απέσυρε την πρόταση προς τον Περπέρογλου, όταν ο μάνατζερ του παίκτη τον πρότεινε στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε λόγο και γαι συγκεκριμένα συμφέροντα.
Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός είχε κάνει προσφορά στον παίκτη, την οποία όμως απέσυρε άμεσα, όταν –ειδικά μετά την περσινή χρονιά- ενημερωθήκαμε πως ο μάνατζέρ του τον πρότεινε και ήταν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή εκείνη ο παίκτης έπαψε να υπάρχει για τον Παναθηναϊκό. Είναι φανερό πως κάποιοι, εξετάζοντας τα δικά τους στενά συμφέροντα, οδηγούν τους παίκτες εκεί που οι ίδιοι έχουν τελικά προσωπικά συμφέροντα.

Υπάρχει συγκεκριμένη δολιοφθορά, υπάρχουν -το επαναλαμβάνω- συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένη τακτική από ορισμένους. Σε ότι αφορά συγκεκριμένο Έλληνα μάνατζερ είναι φανερό ότι και στην υπόθεση Σπανούλη, αυτός έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο στη μετακίνηση του παίκτη και όχι ο Σέρβος εκπρόσωπός του".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο