Παναθηναϊκός: «Ζουν σε ένα δικό τους κόσμο»

Η αντίδραση μπορεί να μην ήταν μέσω επίσημης ανακοίνωσης, αλλά «κύκλοι» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησαν στους ομολόγους τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ίδιο «καυστικό
Παναθηναϊκός: «Ζουν σε ένα δικό τους κόσμο»

Η αντίδραση μπορεί να μην ήταν μέσω επίσημης ανακοίνωσης, αλλά «κύκλοι» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησαν στους ομολόγους τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ίδιο «καυστικό» ύφος. Συγκεκριμένα, αναφέρονται σε «άλλο κόσμο», στον οποίο κατά την άποψή τους βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», προβάλλοντας ως επιχείρημα στις κατηγορίες τους εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ότι ο τελευταίος έχει παραχωρήσει τις μετοχές του στον Μάνο Παπαδόπουλο, έχοντας πλέον δηλαδή το δικαίωμα να παρευρίσκεται στα παιχνίδια της ομάδας του.

«Για άλλη μια φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι διοικούντες της απέδειξαν πως ζουν σε έναν δικό τους πλανήτη, με όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση τους για τον κ. Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στον Ολυμπιακό αγνοούν, ή θέλουν να αγνοούν για να συνεχίζουν να εκτίθενται προσπαθώντας να κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια, πως από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο κι έπειτα, ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει καμία ιδιότητα ούτε ως μέλος της διοίκησης ούτε ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, στις 5 Δεκεμβρίου η ΕΕΑ είχε εγκρίνει τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο, με συνέπεια ο κ. Γιαννακόπουλος να μην έχει καμία ιδιότητα στην «πράσινη» ΚΑΕ από τότε και στο εξής», ήταν μερικά εξ όσων ανέφεραν οι «κύκλοι» της «πράσινης» διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο