Συνέχεια με Λούντζη στο One Team - Basketball is Everywhere (vid)

Τα χνάρια του Γιώργου Διαμαντάκου ακολούθησε ο Μιχάλης Λούντζης, καθώς έγινε ο δεύτερος παίκτης του "τριφυλλιού" που συμμετέχει στο πρόγραμμα "Basketball is everywhere" του One T...
Συνέχεια με Λούντζη στο One Team - Basketball is Everywhere (vid)

Τα χνάρια του Γιώργου Διαμαντάκου ακολούθησε ο Μιχάλης Λούντζης, καθώς έγινε ο δεύτερος παίκτης του "τριφυλλιού" που συμμετέχει στο πρόγραμμα "Basketball is everywhere" του One Team της Ευρωλίγκας, στο οποίο παίρνει μέρος και ο Παναθηναϊκός.

Δείτε τον νεαρό άσο των "πρασίνων" που βρέθηκε στην Κόρινθο, να συναντά του τρόφιμους του Καταστήματος ανηλίκων και να παίζει μαζί τους μπάσκετ κάνοντας χαρούμενα πολλά μικρά παιδιά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχίστηκε σήμερα στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου

Ο Μιχάλης Λούντζης έγινε ο δεύτερος «πρεσβευτής» του προγράμματος «Basketball is everywhere», μετά τον Γιώργο Διαμαντάκο καθώς βρέθηκε στην Κόρινθο, έπαιξε μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος και κυρίως πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι νεαροί κρατούμενοι του Καταστήματος συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.

«Είναι ένα σπουδαίο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και θέλω να συγχαρώ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που συμμετέχει σε αυτό και το προάγει. Ήταν μια εμπειρία ζωής για μένα. Η καθημερινότητά μου είναι να παίζω μπάσκετ και αυτό ήθελα να περάσω στα παιδιά», τόνισε ο Μιχάλης Λούντζης και συνέχισε: «Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα αυτά τα παιδιά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσουν την ελευθερία τους και να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη».

Στο πρόγραμμα «Basketball is Everywhere» ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει με 7 παίκτες στις 8 εβδομάδες που θα διαρκέσει. Μέσα από αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει την κοινωνική ευαισθησία, την αξία της συνεργασίας και περνά πολύπλευρα κοινωνικά μηνύματα.

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης

 

Συνέχεια με Λούντζη στο One Team - Basketball is Everywhere (vid)

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο