«Θα ήμασταν ευτυχείς αν επέστρεφαν οι μετοχές στον κ. Γιαννακόπουλο»

Τη δική της επίσημη τοποθέτηση απέναντι στη μεσημεριανή ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την παραμονή της στο πρωτάθλημα με τις μετοχές να μην έχουν περάσει από τον Δ...
«Θα ήμασταν ευτυχείς αν επέστρεφαν οι μετοχές στον κ. Γιαννακόπουλο»

Τη δική της επίσημη τοποθέτηση απέναντι στη μεσημεριανή ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την παραμονή της στο πρωτάθλημα με τις μετοχές να μην έχουν περάσει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο, πραγματοποίησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοίκηση των «πρασίνων», έδωσε τις δικές της απαντήσεις για την εν λόγω υπόθεση, δηλώνοντας μάλιστα πως θα ήταν «ιδιαίτερα ευτυχείς» αν ο κ. Γιαννακόπουλος επέστρεφε στα παλιότερα καθήκοντά του.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την αποφυγή κάθε πιθανής παρερμηνείας από διάφορες ανακοινώσεις, θεωρεί σκόπιμο να εκθέσει τα ακόλουθα:
 
Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς και του Διοικητικού Εφετείου, αφενός μεν στερεί από τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο το δικαίωμα να διατηρεί στην κατοχή του τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακαλώντας την άδεια που η ίδια είχε χορηγήσει, επιτρέπει όμως στην ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.
 
Ταυτόχρονα δίνει χρονικό περιθώριο στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον.
 
Επί του προκειμένου οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταβίβασε τις μετοχές της ΚΑΕ στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος που του στερούσε το δικαίωμα να είναι μέτοχος.
 
Επιπλέον, αποδεχόμενος τις αποφάσεις της Επιτροπής, δεν παρίσταται στους αγώνες του Παναθηναϊκού, προστατεύοντας έτσι και την ομάδα από πιθανές εξοντωτικές ποινές.
 
Τέλος, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς αν οι μετοχές επέστρεφαν στο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μετρά 5/5 απέναντι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι άλλωστε χαιρέτησαν πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο