«Ποινή χωρίς ισχύ»

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην ανακοίνωση της τιμωρίας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τους επόμενους 16 μήνες, λόγ...
«Ποινή χωρίς ισχύ»

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην ανακοίνωση της τιμωρίας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τους επόμενους 16 μήνες, λόγω της παρουσίας του στους πρώτους δύο τελικούς, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι», αναφέρουν χαρακτηριστικά μέσω «κύκλων» τους, πως η ποινή αυτή «δεν έχει ουσία», καθώς μετά την αλλαγή κανονισμού με τη συγχώνευση των ποινών, η απαγόρευση αυτή δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 17.5 μήνες.

Ο λόγος, για τον οποίο δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πως βρίσκεται σε εξέλιξη από την πρώτη 10μηνη ποινή, η οποία είχε επιβληθεί τον Οκτώβριο του 2014, στον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού». Από τη στιγμή που η ποινή μπορεί να αυξηθεί έως και 3/4, η συμφηφισμένη ποινή στους οκτώ μήνες με ό, τι ακολουθήσει, προστίθεται στους 10+7.5 και, για το λόγο αυτό, δεν ισχύει.

Η ΚΑΕ παίρνει θέση και για το θέμα της ποινής κεκλεισμένων των θυρών για ένα παιχνίδι, διαμηνύοντας πως θα καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο