Νέα ποινή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Μετά την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή πριν λίγες μέρες για την παρουσία του στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε ξανά σή
Νέα ποινή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Μετά την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή πριν λίγες μέρες για την παρουσία του στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε ξανά σήμερα για τις δηλώσεις του μετά το τέλος των φετινών τελικών της Basket League έπειτα από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η νέα ποινή του Αθλητικού Δικαστή προβλέπει πρόστιμο για τον κύριο Γιαννακόπουλο ύψους 20.000 ευρώ, ενώ του ζητείται να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη δήλωση μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.

Αναλυτικά η απόφαση:

Με την υπ' αριθμ. 48/3-8-2016 απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου:

1) Επιβάλλει στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 31-5-2016 δήλωση του, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000) ΕΥΡΩ και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο