Αλεξανδρής: "Ικανοποιημένος από την παρουσία μου στον Πανιώνιο"!

Για τη θητεία του στον Πανιώνιο, αλλά και το γεγονός ότι κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα να συνδεθεί με αρκετά στενούς δεσμούς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, μίλησ...
Αλεξανδρής:

Για τη θητεία του στον Πανιώνιο, αλλά και το γεγονός ότι κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα να συνδεθεί με αρκετά στενούς δεσμούς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο πρώην προπονητής των "κυανερύθρων", αναφέρθηκε επίσης στο έργο που έχει να αναλάβει τώρα ο συνάδελφός του, Κρις Χουγκάζ, ενώ τόνισε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, ως τεχνικός.

Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του:

Για το αν τυχόν ζήτημα αλλαγής του Χάνκοκ: «Δεν τέθηκε θέμα αλλαγής αλλά προσωρινής αντικατάστασης. Δεν είμαι υπέρ να διώχνεται παίκτης που μπορεί να προσφέρει και απλά τραυματίστηκε. Ας τα αφήσουμε πίσω πλέον όλα αυτά».

Για τη θητεία του στην Νέα Σμύρνη: «Αν λάβουμε υπόψη την εικόνα της ομάδας πως ήταν και πως παρουσιάστηκε στη συνέχεια, πιστεύω πως ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη. Δεν μπορώ να εξηγήσω την κακή εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό. Είναι “άβυσσος” η ψυχή του αθλητή, καθώς μπορείς να τον ετοιμάσεις, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τον ψυχισμό του. Όσο και να τον πιέσει δεν μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα. Σε ορισμένα παιχνίδια έβλεπες διαφοροποιήσεις στην εικόνα του, αλλά αυτό είχε να κάνει όχι με την ετοιμότητά του, αλλά τον ψυχικό του κόσμο».

Για τα λάθη του: «Πάντα κάνω αποτίμηση και στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω πως απλά δεν πίεσα καταστάσεις. Όμως δεν μπορούσα να το κάνω, γιατί ήξερα πόσο δύσκολο ήταν να κάνω αλλαγές ή να κάνει η ομάδα περισσότερα έξοδα. Μετά τη νίκη επί της Ελευσίνας ίσως κάποιοι να πίστεψαν ότι δεν χρειαζόμαστε παίκτη, όμως μέσα στην ομάδα ξέραμε ότι είχαμε ελλείψεις. Είναι δύσκολο να γνωρίζεις ότι σε βασικές θέσεις δεν είχες τους αντίστοιχους έμπειρους παίκτες».

Για τον κόσμο των "κυανέρυθρων": «Δεν είναι δύσκολος ο κόσμος. Επειδή ξέρει μπάσκετ, ξέρει και να εκτιμά. Έχω αγαπηθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας γιατί με περίμεναν για να με αγαπήσουν. Οπότε όταν δέχθηκα την πρόσκληση να βοηθήσω λειτούργησε έτσι. Πήγα χθες να χαιρετήσω τα παιδιά, γιατί έχω δεθεί, αλλά δεν το έκανα γιατί θα με έπιαναν τα κλάματα. Από “Τίγρη” θα με έβλεπαν… ψιψίνα και αυτό δεν το ήθελα. Λειτουργώ με συναίσθημα κι αυτό το κατάλαβε ο κόσμος. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου εδώ και ας έφυγα έτσι. Δεν χάλασα τις σχέσεις μου με τον πρόεδρο, άλλωστε είπε καλά λόγια για την παρουσία μου και τη δουλειά μου».

Για τον Κρις Χουγκάζ: «Ξέρω ότι είναι σε δύσκολη θέση. Είχα πει στον πρόεδρο πως ήθελα να μείνω μέχρι το τέλος και του είπα πώς θα σωθούμε. Με πήρε ο Κρις τηλέφωνο, καθώς τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι παιδί που δουλεύει σκληρά και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Του είπα τα πάντα για την ομάδα και εύχομαι από την καρδιά μου να πετύχει. Πρέπει να μείνει και το δικαιούται ο Πανιώνιος, καθώς δεν πρέπει ένα τέτοιο σωματείο να βρεθεί στην Α2».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο